Gratis verzending boven de €60,-

Niet goed = Geld terug

 Vandaag besteld, direct verzonden

Achteraf betalen

Hulpmiddelen

Bekijken als Rooster Lijst

3 Items

per pagina
Aflopend sorteren
Bekijken als Rooster Lijst

3 Items

per pagina
Aflopend sorteren

Hulpmiddelen

Om de Petnostics gezondheidstesten voor je huisdier uit te voeren heb je de urine van je hond of kat nodig. Voor katten en honden zijn er speciale hulpmiddelen verkrijgbaar, die dat klusje gemakkelijk en hygiënisch maken.

Petnostics Urine Collector voor honden

Met de uitschuifbare Petnostics Urine Collector hou je de testbeker gemakkelijk en hygiënisch onder de urinestraal van je hond. De Urine Collector is los te koop, maar ook standaard toegevoegd aan het Petnostics Startpakket voor honden. Eenmaal aangeschaft kun je de Urine Collector gebruiken voor alle Petnostics gezondheidstests voor je hond.

Petnostics Hydrophobic Kattenbakvulling en Pipet

Gewone kattenbakvulling absorbeert de urine in de kattenbak zoveel mogelijk om geurtjes tegen te gaan. Om aan de urine van je kat te komen moet de kattenbakvulling nu juist niet absorberen. Voorafgaand aan een Petnostics gezondheidstest moet je daarom de gebruikelijke kattenbakvulling vervangen door de specialePetnostics Hydrophobic kattenbak-korrels. Als je kat hierop heeft geplast kun je de urine uit de kattenbak opnemen met de bijgeleverde pipet. Van daaruit spuit je het in de Petnostics beker om de test uit te voeren. Daarna kun je de normale, absorberende kattenbakvulling weer gebruiken.

De Petnostics Hydrophobic kattenbak-korrels kun je gebruiken voor het verzamelen van de urine voor alle Petnostics gezondheidstests.