Gratis verzending boven de €60,-

Niet goed = Geld terug

 Vandaag besteld, direct verzonden

Achteraf betalen

Supplementen

Bekijken als Rooster Lijst

10 Items

per pagina
Aflopend sorteren
Bekijken als Rooster Lijst

10 Items

per pagina
Aflopend sorteren

Evenals wij mensen soms een extraatje naast de voeding kunnen gebruiken, geldt dat ook voor honden. Supplementen kunnen een hond met specifieke of vagere klachten ondersteunen of klachten voorkomen. Het is echter niet de bedoeling dat je zelf dierenarts speelt. Bij gezondheidsklachten van je hond ga je direct naar de dierenarts.


Petz Therapy Glucosamine Complex Premium

Petz Therapy Glucosamine Complex Premium hebben een gunstig effect op de conditie van de gewrichten van de hond. De combinatie van glucosamine en chondroitine versterkt botten, kraakbeen, gewrichtskapsel, pezen en het bindweefsels.

Om deze reden wordt het vaak ingezet bij de behandeling van honden met heupdysplasie en/of artrose. Heupdysplasie is een gewrichtsaandoening die vaak bij honden voorkomt. Het heupgewricht is daarbij niet goed gevormd, zodat de heupkom en de heupkop niet goed passen. Dit veroorzaakt pijn en instabiliteit bij het lopen en slijtage van het kraakbeen, waardoor de hond op den duur ook artrose krijgt.

 

Petz Therapy Glucosamine Complex Premium remt dit proces af en beschermt het kraakbeen in de gewrichten tegen verdere afbraak. Het bestrijdt de pijn bij het lopen, waardoor de gewrichtssmering en de beweeglijkheid verbeteren.

Glucosamine Complex Premium voeg je toe aan nat voer of met water bevochtigd droogvoer. Zodra er verbetering optreedt kun je na een maand langzaamaan de dosering halveren. Het effect van Glucosamine Complex Premium wordt versterkt door tegelijkertijd een kuur Petz Therapy Sanofor Extra te geven. 


Petz Therapy Sano Coat tegen Haaruitval bij Dieren

Klachten als een droge huid en overmatige haaruitval, kan wijzen op een tekort aan bepaalde voedingsmiddelen. Petz Therapy Sano Coat is een voedingssupplement op basis van onverzadigde vetzuren uit plantaardige oliën, zoals de bekende omega 3 en omega 6 vetzuren. Je kunt dit voedingssupplement eenvoudig aan het voer toevoegen, waarna de haaruitval en de droge, doffe vacht snel verholpen is.


Petz Therapy Sano Diarex Darmverbeteraar

Petz Therapy Sano Diarex Darmverbeteraar is een snelle en veilige manier om je hond van dunne ontlasting of diarree af te helpen. De natuurlijke bestanddelen, waaronder melkzuurbacteriën, aminozuren en elektrolyten, herstellen de darmflora waardoor de spijsvertering weer normaal verloopt.

Sano Diarex Darmverbeteraar is veilig voor honden van iedere leeftijd en mag gebruikt worden voor drachtige en zogende teven. Je geeft het tot de ontlasting weer normaal is. Daarnaast kun je het middel preventief gebruiken na een wormenkuur, zodat de darmflora snel daarvan herstelt.


Petz Therapy Urineverzuurder

Petz Therapy Urineverzuurder voor huisdieren helpt de vorming van blaasgruis te voorkomen en lichte gevallen van blaasgruis op te lossen.

Honden- en kattenvoer is vaak rijk aan mineralen, zoals magnesium en kalk. Als je hond te weinig drinkt, worden deze mineralen niet voortdurend weggespoeld, maar slaan ze neer in de blaas. Afgezien van aandacht geven aan de juiste voeding en aan het drinkgedrag van je hond, kun je enige tijd deze urineverzuurder aan het eten of water toevoegen. Het middel zorgt voor een zuurdere urine, waarin de mineralen beter worden opgelost zodat ze kunnen worden uitgeplast.


Petz Therapy Sanofor Veendrenkstof

Petz Therapy Sanofor Veendrenkstof is een bijzonder voedingssupplement, dat bestaat uit natuurlijk veen dat is gevormd door plantaardige grondstoffen. Het is gevormd door verteerde bloemen, geneeskrachtige kruiden, grassen en vruchten. Deze plantenresten zijn ooit in stilstaand water gevallen en na een langdurig verteringsproces veranderd in dik zwart veen. De rijke plantaardige en organische minerale stoffen erin zijn behouden gebleven en goed opneembaar.

Veendrenkstof zorgt voor het binden en afvoeren van afvalstoffen. Gewrichtsklachten worden vaak verergerd door afvalstoffen, waardoor veendrenkstof de behandeling van honden met gewrichtsproblemen effectief kan ondersteunen.

Petz Therapy Sanofor Veendrenkstof verbetert de conditie van de darmslijmvliezen en de darmflora, waardoor de vertering van het voedsel geoptimaliseerd wordt. Deze verbetering van de maag- en darmfunctie zie je terug in een betere conditie van de huid en vacht.

Veendrenkstof vermindert haaruitval en helpt de droge of kapotte hondenhuid te herstellen. Ook huidproblemen zoals huidschilfers en eczeem kunnen veroorzaakt worden door het niet optimaal werken van de darmen.