Gratis verzending boven de €60,-

Niet goed = Geld terug

 Vandaag besteld, direct verzonden

Achteraf betalen

Jeuk

Bekijken als Rooster Lijst

5 Items

per pagina
Aflopend sorteren
Bekijken als Rooster Lijst

5 Items

per pagina
Aflopend sorteren

Jeuk

Je weet dat jeuk vreselijk irritant is. En terwijl je jezelf nog wel realiseert dat je beter niet kunt krabben, geldt dat niet voor je hond of kat. Die zullen zich bij jeuk onbeheerst blijven krabben, zodat de jeuk bij je huisdier bijna altijd tot huidirritaties en wondjes leidt. Dat kan dan nog meer jeuk tot gevolg hebben.

Katten houden in de regel zelf hun vacht schoon, bij honden zul je af en toe een handje moeten helpen met een wasbeurt. bijvoorbeeld als hij in een vieze sloot is gesprongen of in een modderige omgeving heeft gespeeld.

Jouw eigen shampoo is niet geschikt voor huisdieren, waarvan de huid een heel andere dikte, vetlaag en zuurgraad hebben dan de menselijke hoofdhuid. Het best kun je je hond wassen met OxyFresh Pet Shampoo. Deze is geschikt voor alle huisdieren met elk type vacht en haarlengte.

OxyFresh Pet Shampoo is gebaseerd op de actieve zuurstofformule Oxygene, de door Oxyfresh gepatenteerde gestabiliseerde vorm van chloordioxide. Chloordioxide, dat al decennialang wordt toegevoegd aan drinkwater om het veilig te ontsmetten, neutraliseert vuil en stank door middel van een zogenaamde oxidatie-reductie-reactie. Dit is een proces, waarbij verschillende stoffen elektronen uitwisselen. Vuil en geuren worden zo niet gemaskeerd, maar letterlijk afgebroken en geneutraliseerd. De eindproducten van dit chemische proces zijn onschadelijk, reukloos en veilig voor zowel je hond of kat als voor jou.

Door het wassen met OxyFresh Pet Shampoo krijgt je huisdier een frisse vacht zonder synthetische geurstoffen. De shampoo beschadigt het haar of de huid niet en helpt tegen vlooien.

Alle producten van Oxyfresh werken volgens bovengenoemd principe, het op moleculair niveau neutraliseren van vuil en geur met gestabiliseerde chloordioxide. Wij vinden dat prettiger voor mens en dier en bieden om die reden het Oxyfresh Pet Totaalpakket aan.

Dit Totaalpakket bevat drie producten, waarmee je huisdier en je huis echt fris en schoon kunt houden zonder synthetische parfums. Behalve bovengenoemde Oxyfresh Pet Shampoo vind je Oxyfresh Pet Oorreiniger en Oxyfresh Pet Geurverwijderaar in het pakket.

Oxyfresh Pet Oorreiniger gebruik je om de oren van je hond of kat goed schoon te houden. Daarmee kun je de besmettelijke oormijt en oorontstekingen voorkomen.

Oxyfresh Pet Geurverwijderaar neutraliseert de stank uit stoffen, zoals je bank of de hondenmand. Ook als je hond hier vaak op ligt, kun je met Oxyfresh Pet Geurverwijderaar de stof fris en schoon houden. De spray is krachtig, maar tegelijkertijd volkomen veilig. Als je hond echt erg stinkt en je geen tijd hebt voor een wasbeurt, kun je het zelfs probleemloos op de vacht sprayen.

Met het Oxyfresh Pet Totaalpakket kun je heel gericht en effectief alle bronnen van huisdier-geuren in je huis aanpakken. Zo blijven je huisdier en je huis schoon en fris, helemaal zonder synthetisch maskeren van de geur.

De producten van Oxyfresh zijn niet getest op proefdieren.

Voor huisdieren met een gevoelige of schilferige huid, jeuk of een droge of doffe vacht is

Petz Therapy Sensitive & Repair Shampoo een uitkomst. Ook een overmatig vette vacht of huid met een te hoge talgproductie kan opknappen van de combinatie van vitaminen, mineralen, plantenextracten en voedende olie. Na het wassen kun je de huid en vacht verder verzorgen met de bijpassende crèmespoeling Petz Therapy Sensitive & Repair Conditioner.

Ongedierte kan ook een oorzaak zijn van jeuk bij je kat of hond. Controleer ze regelmatig op vlooien en teken. Teken kun je veilig verwijderen met de Petz Therapy tekentang. De Petz Therapy Premium TekenKit is een complete set, die naast de tekentang ook een fijn pincet bevat voor het verwijderen van de nimfen, de kleine teken. 

Insect Out Spray beschermt je huisdier 4 uur tegen teken en biedt 8 uur bescherming tegen muggen.

Tegen vlooien, die ook jeuk kunnen veroorzaken kun je Petz Therapy VloNo Anti Vlooien Shampoo voor hond en kat gebruiken.