Gratis verzending boven de €60,-

Niet goed = Geld terug

 Vandaag besteld, direct verzonden

Achteraf betalen

Geurmiddelen

Bekijken als Rooster Lijst

15 Items

per pagina
Aflopend sorteren
Bekijken als Rooster Lijst

15 Items

per pagina
Aflopend sorteren

Stinkende Kat? De Beste Middelen Tegen Stank Kat

Heb je last van een stinkende kat in huis? Hier vind je de beste middelen om dit tegen te gaan.


Oxyfresh Pet Geurverwijderaar

Oxyfresh Pet Spray is een effectieve geurverwijderaar voor alle oppervlakten. Zoals alle producten van Oxyfresh Pet werkt de spray op basis van een actieve zuurstofformule. Die bestrijdt veilig bacteriën en neutraliseert de vluchtige zwavelverbindingen op moleculair niveau.

Oxyfresh Pet Geurverwijderaar kun je op alle oppervlakten gebruiken, bijvoorbeeld op de kattenmand of -deken.


OxyFresh Pet Shampoo

Mensenshampoo is ongeschikt voor je kat. Het is zelfs schadelijk voor de kattenhuid, die dunner is en een veel lagere zuurgraad heeft dan onze huid. Oxyfresh Pet Shampoo is speciaal ontwikkeld voor huisdieren en gebaseerd op de zuurstofformule Oxygene. Die bestrijdt bacteriën effectief maar veilig en breekt eventuele geurtjes op moleculair niveau af. Dit wordt ondersteund door ingrediënten als citrusolie, waardoor je kat na een wasbeurt niet alleen schoon en fris is, maar ook natuurlijk ruikt.


Oxyfresh Pet Totaalpakket

Het Oxyfresh Pet Totaalpakket bevat behalve bovengenoemde Oxyfresh Pet Spray en Oxyfresh Pet Shampoo ook nog Oxyfresh Pet Oorreiniger. Daarmee kun je de oren van je kat veilig reinigen en oormijt voorkomen. Door de oren van je kat zo nu en dan te reinigen blijft de natuurlijke flora in de oren intact.

De unieke actieve zuurstofformule Oxygene is het hoofdbestanddeel van alle producten van Oxyfresh Pet. Actieve zuurstof bestrijdt bacteriën op een effectieve, maar toch volkomen veilige manier. De vluchtige zwavelverbindingen die de bacteriën uitscheiden en die verantwoordelijk zijn voor geurtjes, worden geneutraliseerd op moleculair niveau. Zo hoef je niet te grijpen naar middelen met schadelijke chemicaliën of parfum, die de geuren slechts maskeren. Met het Oxyfresh Pet Totaalpakket kun je op drie essentiële punten je kat, andere huisdieren en je huis schoon en fris houden.


Petz Therapy Parfums

Petz Therapy parfums voor honden en katten zijn huidvriendelijke dierenparfums zonder alcohol. Je  sprayt ze eenvoudig op de vacht. Ze zijn zuinig in gebruik omdat de geuren meerdere dagen in de vacht blijven hangen.

Er zijn vier verschillende geuren: Beauty, Friendly, Pretty en Happy.

Petz Therapy Schoonmaakmiddel voor dierenverblijven

Petz Therapy Clean 10% is een fris ruikend en effectief schoonmaakmiddel voor dierenverblijven. Het is een heel geschikt middel om de kattenbak mee te reinigen en fris te laten ruiken. Petz Therapy Clean 10% is ook heel geschikt om de vloeren en ruimtes in professionele dierenverblijven, zoals dierenartspraktijken.

Het middel wordt geleverd in een handige sprayfles en heeft een frisse, prettige frisse dennengeur. Het is ook effectief om de vlekken van braken en uitwerpselen van meubels en tapijt te verwijderen.


Petz Therapy Droogshampoo voor Honden en Katten

Doorgaans hoef je katten niet te wassen, dat doen zij namelijk zelf. De meeste katten zijn, als afstammelingen van woestijnbewoners, ook helemaal niet zo gecharmeerd van een wasbeurt. Moet je kat om de één of andere reden wel een keer gewassen worden, dan kan Petz Therapy Droogshampoo (Petz. No. 1 Coat Tonic Verzorgende Haarlotion Spray) uitkomst bieden.

Deze droogshampoo is geschikt voor alle soorten vachten en dus ook bruikbaar voor langharige katten. De spray voedt en verzorgt de huid en de vacht. Het verhelpt eventuele huidschilfers of uitgedroogd haar. Je sprayt de droogshampoo in de vacht en kamt die daarna uit.