Gratis verzending boven de €60,-

Niet goed = Geld terug

 Vandaag besteld, direct verzonden

Achteraf betalen

Teken en Vlooien

Bekijken als Rooster Lijst

4 Items

per pagina
Aflopend sorteren
Bekijken als Rooster Lijst

4 Items

per pagina
Aflopend sorteren

Teken en Vlooien

Ongedierte op je huisdier is vervelend, zowel voor je kat of hond als voor jou. Uiteraard verzorg je je huisdier goed en zorg je voor een goede hygiëne, maar daarmee ben je nog niet van die kleine lastpakjes af. 

De meeste honden- en kattenbezitters weten wel dat vlooien het hele jaar over kunnen springen. Tegenwoordig blijken ook teken blijken door minder koude winters het hele jaar actief.

Een kat die buitenkomt en een hond die los in de natuur heeft gerend, moet je daarom regelmatig controleren op teken.

Teken verwijderen

Tref je er één of meerdere aan, dan kun je die veilig verwijderen met de Petz Therapy tekentang. Dit is effectiever en daardoor veiliger dan met een pincet of plastic tangetje.

De duurzame roestvrijstalen Petz Therapy tekentang gaat een leven lang mee. De tang heeft een ergonomisch ontwerp met een ribbelig handvat voor een goede grip. De teek eruit wippen gaat daardoor gemakkelijk en heel gericht.

De Petz Therapy Premium TekenKit is een complete set voor het veilig verwijderen van teken bij hond en kat. Deze bevat behalve bovenstaande Petz Therapy Premium Tekentang een speciaal fijn pincet voor het verwijderen van de nimfen, de baby-teken. Het geheel is verpakt in een kunstlederen etui, dat gemakkelijk is mee te nemen als je langer in de natuur verblijft.

Een manier om meereizende teken te voorkomen is Insect Out Spray, een insectenspray voor honden en katten. Deze biedt 4 uur bescherming tegen teken en 8 uur bescherming tegen muggen. De spray is eenvoudig aan te brengen, werkt direct en zorgt ook nog eens voor een mooie, glanzende vacht.

Voor zowel je hond als voor ons heeft de spray een neutrale geur. Teken houden er niet van en mijden je hond daarom. Zo kan die lekker ravotten in de natuur zonder risico op een tekenbeet.

Petz Therapy VloNo Anti Vlooien Shampoo voor hond en kat

Vlooien zijn dan wat minder gevaarlijk dan teken, maar toch ook geen prettig gezelschap voor jou en je huisdier. Houd je hond of kat vrij van vlooien met Petz Therapy Anti vlooien Shampoo. De shampoo is uiteraard geschikt voor de dierenhuid en etherische oliën met een frisse mint-geur werken houden ongedierte op afstand. Deze milde shampoo mag gebruikt worden bij pups en kittens vanaf 6 weken oud.