Gratis verzending boven de €60,-

Niet goed = Geld terug

 Vandaag besteld, direct verzonden

Achteraf betalen

Geurmiddelen

Bekijken als Rooster Lijst

13 Items

per pagina
Aflopend sorteren
Bekijken als Rooster Lijst

13 Items

per pagina
Aflopend sorteren

Oxyfresh Pet Geur-verwijderaar

Oxyfresh Pet Spray is een geur-verwijderaar voor alle oppervlakten. De producten van Oxyfresh werken allemaal op basis van de actieve zuurstofformule Oxygene, die veilig en effectief bacteriën bestrijdt. Ook de vluchtige zwavelverbindingen, die zij uitscheiden en die zorgen voor nare geurtjes, worden geneutraliseerd op moleculair niveau.


Oxyfresh Pet Geur-verwijderaar werkt veilig en effectief. Je kunt het op alle oppervlakten gebruiken en is ideaal voor de hondenmand of -deken. Je kunt het zelfs op de vacht van je hond sprayen als die na het wassen nog steeds niet helemaal lekker ruikt.


OxyFresh Pet Shampoo

Mensenshampoo is niet geschikt voor de vacht van je hond. Het is zelfs schadelijk voor de hondenhuid, die dunner is en een veel lagere zuurgraad heeft. Oxyfresh Pet Shampoo speciaal ontwikkeld voor dieren en gebaseerd op de zuurstofformule Oxygene. Die bestrijdt bacteriën en breekt de door hen geproduceerde geuren op moleculair niveau af. Dit wordt ondersteund door ingrediënten als citrusolie, waardoor je hond niet alleen schoon en fris wordt, maar ook natuurlijk ruikt. Oxyfresh Pet Shampoo is een algemene shampoo, geschikt is voor alle soorten en maten honden en typen vacht.


Oxyfresh Pet Totaalpakket

In het Oxyfresh Pet Totaalpakket vind je naast bovengenoemde Oxyfresh Pet Spray en Oxyfresh Pet Shampoo ook Oxyfresh Pet Oorreiniger.

Behalve de vacht en de ligplaats van je hond kunnen namelijk ook de oren een bron van nare luchtjes zijn. Bovendien is dat niet alleen een kwestie van hinderlijke geuren, maar wijst het ook op beginnende problemen in de oren van je hond.

Met de Oxyfresh Pet Oorreiniger kun je de oren van je hond veilig reinigen. Hiermee voorkom je dat hij last krijgt van oormijt of een oorontsteking krijgt door het zwemmen in een vieze sloot. Door de oren van je hond regelmatig te reinigen blijft de natuurlijke flora in de hondenoren intact en kunnen de oren ook niet gaan stinken.

De producten van Oxyfresh Pet werken allen op basis van de unieke actieve zuurstofformule Oxygene. Dit bestrijdt bacteriën op een effectieve, maar toch volkomen veilige manier. Ook de vluchtige zwavelverbindingen die zij uitscheiden en die verantwoordelijk zijn voor stank, verdwijnen. Niet door schadelijke chemicaliën of parfum, die de geuren maskeren, maar door ze op moleculair niveau te neutraliseren. Met het Oxyfresh Pet Totaalpakket kun je op drie essentiële punten zowel je hond als je huis schoon en fris houden.


Petz Therapy Parfums

Als je even geen tijd hebt om je hond goed te wassen en de hondengeur niet te harden is, kun je kiezen voor één van de vier Petz Therapy parfums voor honden en katten.

De huidvriendelijke dierenparfums zonder alcohol spray je eenvoudig op de vacht. Ze zijn zuinig in gebruik omdat de geuren meerdere dagen in de vacht blijven hangen.

Er zijn vier verschillende geuren: Beauty, Friendly, Pretty en Happy.


Petz Therapy Schoonmaakmiddel voor dierenverblijven

Petz Therapy Clean 10% is een effectief schoonmaakmiddel voor dierenverblijven als hokken en benches en kattenbakken. Ook is het uitermate geschikt om de vloeren en ruimtes in professionele dierenverblijven, zoals kennels, trimsalons en dierenartspraktijken te reinigen.

Het middel wordt geleverd in spray-vorm met een frisse, prettige frisse dennengeur. Je kunt het ook gebruiken om de vlekken van braaksel en uitwerpselen te verwijderen.


Petz Therapy Droogshampoo voor Honden en Katten

Geen tijd om je hond grondig te wassen? Dan kan Petz Therapy Droogshampoo (Coat Tonic Verzorgende Haarlotion Spray) uitkomst bieden.

Deze droogshampoo is geschikt voor alle soorten vachten. Het voedt en verzorgt zowel huid als vacht en verhelpt huidschilfers of uitgedroogd haar. Je sprayt de droogshampoo in de vacht en kamt die daarna uit.