Gratis verzending boven de €60,-

Niet goed = Geld terug

 Vandaag besteld, direct verzonden

Achteraf betalen

Droge Huid

Bekijken als Rooster Lijst

5 Items

per pagina
Aflopend sorteren
Bekijken als Rooster Lijst

5 Items

per pagina
Aflopend sorteren

Droge Huid

Als je hond een droge huid heeft en je hem moet wassen, bijvoorbeeld omdat hij stinkt of in de modder heeft gespeeld, is een milde conditioner na het wassen aan te raden. Zo wordt de droge, geïrriteerde huid gevoed en verzorgd. Het is niet de bedoeling de huid nog verder uit te drogen, dus gebruik hiervoor Petz Therapy Sensitive & Repair Conditioner of Petz Therapy Elke Dag Conditioner voor Hond en Kat.

Was je hond dan eerst met Oxyfresh Pet Shampoo of met Petz Therapy Sensitive & Repair Shampoo. Deze laatste is speciaal is bedoeld voor honden met een schilferige huid of een droge en doffe vacht. Probeer tegelijkertijd de oorzaak van de huidproblemen te laten opsporen en behandelen, want huidproblemen wijzen vaak naar een ondergelegen ziekte of allergie.

Met de rijke, voedende crème-spoelingen Petz Therapy Sensitive & Repair en Elke Dag Conditioner voor Hond en Kat verzorg je de droge huid van je huisdier op een zachte manier.

Heel hardnekkige vacht problemen kun je verzachten met Petz Therapy Sensitive Multi Functie Olie, een voedende olie die bedoeld is voor uitwendig gebruik. Deze rijke olie kalmeert als je die op een droge en schilferige huid, op droge plekken of op gespleten haarpunten inmasseert. De olie is multifunctioneel voor alle huidirritaties, je kunt er bijvoorbeeld ook beschadigde voetkussentjes mee masseren voor een sneller herstel.

Petz Therapy Sensitive Crème Alle Dieren is een vetvrije zalf zonder parfum, die heel geschikt is voor het behandelen van een droge huid, jeuk, wondjes en andere huidirritaties. De crème kalmeert de huid en laat wondjes sneller herstellen.

Petz Therapy Sensitive Crème bevat diverse heilzame etherische oliën, waaronder het verzachtende en herstel bevorderende aloë vera. Behalve voor je huisdier kun je deze 

Sensitive Crème ook voor jezelf gebruiken.