Gratis verzending boven de €60,-

Niet goed = Geld terug

 Vandaag besteld, direct verzonden

Achteraf betalen

Nature's Stance Oogverzorging voor huisdieren

Supplementen voor gezonde ogen bij honden en katten

10% Combineerkorting

Adviesprijs  19,95 Speciale prijs  3,95
Op voorraad

 Bestel er 2 voor €39,- totaal
 Vandaag besteld, *morgen in huis
 Achteraf betalen mogelijk
 Gratis verzenden vanaf €60,-
 100% tevredenheidsgarantie

Boordevol hoogwaardige voedingsmiddelen

Iedere tablet bevat de perfecte combinatie van essentiële vitamines, mineralen, aminozuren en volledig natuurlijke antioxidanten voor een goed gezichtsvermogen. We gebruiken natuurlijke plantenextracten zoals bosbessen en veenbessen, die ervoor zorgen dat je hond of kat goed blijft zien. Net als voor ons is dat voor huisdieren belangrijk om zich goed te voelen.

Oogverzorging voor je hond of kat

Het supplement is speciaal gericht op de ondersteuning van het gezichtsvermogen van je huisdier. Het is geschikt voor honden en katten van iedere grootte, ras of leeftijd. De gezonde, natuurlijke ingrediënten helpen bij het ondersteunen van het gezichtsvermogen en leeftijd gerelateerde problemen met de ogen.

Geschikt voor honden en katten van alle rassen en afmetingen

Geschikt voor honden en katten van elke grootte, ras of leeftijd. 

Lekkere smaak waar je huisdier gek op is

De smaak van Nature’s Stance gebitsverzorgende snoepjes is afgestemd op huisdieren: ahornsiroop en bacon. Je hond of kat houdt ervan en zal helemaal geen moeite hebben met het dagelijkse onderhoud van de oogfunctie.

Kwaliteitsingrediënten

Luteïne, lycopeen en het Co-enzym Q10 zijn de belangrijkste ingrediënten om het gezichtsvermogen van je huisdier te bevorderen. De tabletten bevatten vitaminen (A, B1, B2, B3, B6, en C), calciumcarbonaat, kalium, magnesium en zink. Dit mengsel is speciaal samengesteld om de ooggezondheid te bevorderen. Hiermee geef je je huisdier ondersteuning om de ogen gezond en het gezichtsvermogen goed te houden.

Inhoud

Een pot Nature’s Stance Oogverzorging voor huisdieren bevat 60 tabletten, goed voor 30 dagen.

Nature’s Stance Pet voor gezonde huisdieren

Met onze supplementenlijn voor huisdieren kun je je huisdier op een gemakkelijke manier gezond  houden. De tabletten zijn geschikt voor zowel honden als katten en gemaakt volgens de hoogste kwaliteitseisen. Bekijk ook onze andere supplementen: Haar- en vachtverzorging, Kurkuma- en gewrichtsverzorging en Heup- en gewrichtssupplement.

 

Gebruiksaanwijzing

Gewicht van het huisdier Aantal tabletten
4,5 kg 0,5 tabletten dagelijks
5-13 kg 1 tablet dagelijks
14-30 kg 1,5 tabletten dagelijks
30 kg en zwaarder 2 tabletten dagelijks

Welke ingrediënten bevat Nature's Stance Oogverzorging voor huisdieren?

Vitamin A, Vitamin B1, Vitamin B2, Vitamin B3, Vitamin B6, Vitamin B7, Vitamin C, Calcium Carbonate, Potassium Citrate, Magnesium Oxide, Zinc Oxide, Bilberry Fruit, Cranberries, Lycopene, Lutein from Marigold Extract, CoQ10, Astaxanthin, Zeaxanthin, Vitamin E DL, Vitamin D3, Vitamin B12, Vitamin B7

Inactive ingredients:

Stearic Acid, Maple Bacon Flavor, Beef Liver Powder, Vegetable Magnesium Stearate, PEG 8000, Brewers Yeast, Rosemary Powder, Silicon

 

 

 

 

 

Schrijf je eigen review
Nature's Stance Oogverzorging voor huisdieren
Jouw rating