Gratis verzending boven de €60,-

Niet goed = Geld terug

 Vandaag besteld, direct verzonden

Achteraf betalen

Hoe gezond is mijn hond

Maak jij je ook weleens zorgen of je hond misschien iets onder de leden heeft? Een hond kan je nu eenmaal niet vertellen als hij zich niet lekker voelt of een pijntje heeft. Net als bij mensen is het vaak het beste om een aandoening snel aan te pakken en niet pas als de symptomen niet meer te negeren zijn.

Met de Petnostics General Health Test Kit kun je de algemene gezondheid van je hond eenvoudig thuis testen. Deze test levert in een vroeg stadium informatie op over eventuele bacteriële infecties, uitdroging, diabetes, bloedarmoede, blaasstenen, leverkwalen en ketonen in de urine. Hiertoe worden er 10 parameters getest: glucose, pH-waarde, bloed, leukocyten, nitriet, urobilinogen, proteïne SG, ketonen en bilirubine.


Hoe werkt het?

 De Petnostics gezondheidstest bestaat uit de volgende eenvoudige stappen:

  • Download de gratis Petnostics app voor je smartphone (App Store of Google Play)
  • Verzamel de urine van je hond in het meegeleverde bekert je
  • Sluit de deksel
  • Scan de bovenkant van de deksel met de Petnostics app

De Petnostics app analyseert de waarden, die worden weergegeven in de deksel. Zo word je al gewaarschuwd voor eventuele gezondheidsproblemen van je hond nog voor er sprake is van symptomen zich aandienen. De testresultaten kun je ook opslaan, zodat je op langere termijn de gezondheid van je hond kunt monitoren.

 

Geen vervanging van de dierenarts

Het gebruik van de Petnostics General Health Test Kit vervangt niet de bezoeken aan je dierenarts, maar vormt een aanvulling. Bij duidelijke, acute gezondheidsproblemen ga je naar de dierenarts. Wel kun je met deze Test Kit tussen de bezoeken aan de dierenarts zelf de gezondheid van je hond in de gaten houden. De strips die de parameters analyseren zijn dezelfde strips die de dierenarts gebruikt om deze waarden te checken. Mocht je een alarmerende waarde tegenkomen, dan neem je hierover uiteraard ook contact op met de dierenarts.

In dit filmpje kun je zien hoe eenvoudig het is om deze waardevolle informatie over de gezondheid van je hond te krijgen: