Gratis verzending boven de €60,-

Niet goed = Geld terug

 Vandaag besteld, direct verzonden

Achteraf betalen

Oxyfresh Geurverwijderaar (All purpose)

Een multifunctionele geurverdrijver voor het hele huis

10% Combineerkorting

 15,-
Binnenkort leverbaar
  • Bestel er 2 voor  13,- per stuk en bespaar 13%
  • Bestel er 4 voor  12,- per stuk en bespaar 20%

 Bestel er 2 voor €26,- totaal
 Vandaag besteld, *morgen in huis
 Achteraf betalen mogelijk
 Gratis verzenden vanaf €60,-
 100% tevredenheidsgarantie

Oxyfresh All-Purpose Deodorizer

Een veilige, milieuvriendelijke en multifunctionele geurverdrijver voor het hele huis. Oxyfresh All-Purpose Deodorizer schakelt de geuren direct bij hun microbiële bron uit en verspreidt een frisse maar natuurlijke mint-geur.

  • Verwijdert direct vieze geurtjes in huis. In de badkamer, keuken of speelkamer verwijder je in één minuut onwelkome geuren door simpelweg even te sprayen.
  • Veilig en milieuvriendelijk. Vergeet de agressieve chemicaliën en synthetische parfums om geuren te maskeren, die kunnen leiden tot hoofdpijn en allergie. Oxygene is de door Oxyfresh geregistreerde naam voor gestabiliseerde chloordioxide. Chloordioxide desinfecteert door middel van oxidatie, waarbij de stank-moleculen worden geneutraliseerd. Dit proces is onschadelijk en volkomen veilig.
  • Een fris ruikend huis. Omdat de geuren moleculair worden afgebroken ruikt je huis niet alleen fris, het wordt ook écht fris. De natuurlijke mint-geur die meekomt is afkomstig van etherische pepermuntolie.
  • Multifunctioneel. Oxyfresh All Purpose Deodorizer kun je gebruiken in verschillende vertrekken en op diverse oppervlakten. Het is perfect voor gebruik in de keuken, badkamer, kelder, kasten, auto en op meubels, gordijnen, tapijten en huisdieren.

 

 

 

 

Gebruiksaanwijzing

Spray in een vertrek of direct op het stinkende gebied. Controleer voor gebruik op kleurechtheid van geverfde en stoffen materialen zoals banken en stoelen. Bewaar Oxyfresh All-Purpose Deodorizer op een koele plaats en hou de fles buiten het bereik van kinderen.

Alleen voor uitwendig gebruik.

Ingrediënten

Water, Oxygene (gestabiliseerde chloordioxide), pepermuntolie, spearmint bladolie, natrium benzoaat, kaliumfosfaat en natriumhydroxide.

 

Inhoud 16 fl.oz = 473 ml.

Schrijf je eigen review
Oxyfresh Geurverwijderaar (All purpose)
Jouw rating