Gratis verzending boven de €60,-

Niet goed = Geld terug

 Vandaag besteld, direct verzonden

Achteraf betalen

Petz Therapy Zalmolie katten voor soepele gewrichten en gezonde vacht

Zalmolie voor sterke gewrichten bij katten

€ 15,00
Op voorraad
  • Bestel er 2 voor € 13,00 per stuk en bespaar 13%

 Bestel er 2 voor €26,- totaal
 Vandaag besteld, *morgen in huis
 Achteraf betalen mogelijk
 Gratis verzenden vanaf €60,-
 100% tevredenheidsgarantie

Petz therapy Pet Salmon Oil 

 

Zalmolie is een voedingssupplement voor katten. Het zorgt voor soepele gewrichten, ondersteunt het immuunsysteem en heeft een gunstige invloed op het hart. Bovendien bevordert het de eetlust. 

 

Natuurlijke gezondheid: zalmolie bevat van nature antioxidanten en is rijk aan omega 3 en omega 6-vetzuren, die onmisbaar zijn voor de gezondheid van je kat.

 

Veelzijdige gezondheidsvoordelen: de unieke bestanddelen van zalmolie helpen mee aan het soepel houden van de gewrichten en het mooi houden van de vacht. Ze ondersteunen het immuunsysteem en hebben een gunstige invloed op het hart.

 

Speciaal aanbevolen: tijdens de rui of bij een doffe vacht, bij uitslag of allergische reacties van de huid en bij een gebrekkig functionerend immuunsysteem.

 

Ook voor preventief gebruik: als je kat geen gezondheidsproblemen heeft en je dat graag zo wilt houden, is zalmolie ook heel geschikt.

 

Smakelijk

Je kat zal weinig bezwaar hebben tegen het innemen van zalmolie, want het is erg smakelijk. Door het over het voer te druppelen bevordert het bovendien de eetlust.

 

 

Hoe gebruik je Petz therapy Zalmolie

Schudden voor gebruik.

Dagelijks 5 ml. voor katten lichter dan 10 kg, 10 ml. voor katten zwaarder dan 10 kg. Je kunt het supplement oraal toedienen, maar gemakkelijker is om het over het voer te druppelen.

 

Ingrediënten:

100% Schotse zalmolie

Schrijf je eigen review
Petz Therapy Zalmolie katten voor soepele gewrichten en gezonde vacht
Jouw rating